Dan Petrescu are doar cuvinte de laudă: ”Mulți vor respecta CFR-ul. Jucătorii sunt extrordinari”

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după un meci mare în Scoția: 4-3 cu Celtic.

Ardelenii sunt siguri de prezența în Europa League și se află la 180 de minute distanță de grupele Ligii Campionilor. Săptămâna viitoare, campioana României va întâlni Slavia Praga în play-off.

Dan Petrescu a rămas cu picioarele pe pământ după meciul mare făcut de elevii săi. Tehnicianul a precizat că meritele sunt ale jucătorilor și a explicat că multe persoane care i-au criticat echipa o vor respecta de acum. ”Bursucul” este conștient că urmează o ”dublă” de foc cu campioana Cehiei, însă până atunci se gândește la meciul cu Sepsi, din Liga 1.

”Sunt mulțumit de faptul că am închis gura celor care au zis că nu am luat campionatul pe merit. Am fost supărat pe toată lumea pentru că se punea în discuție valoarea mea. Gandește-te câte meciuri am marcat în ultimele meciuri. Mulți vor respecta CFR-ul.

Jucătorii sunt extrordinari. Pentru ei m-am întors. Le-am spus că trebuie să dăm goluri, că altfel nu avem șanse. Forța grupului și spiritul grupului. Aici antrenorul face echipa, nu alții. Le-am spus că vreau să jucăm săptămâna viitoare în Liga Campionilor și jucătorii au fost de acord. Nu sacrific meciul din campionat pentru Europa.” a declarat Dan Petrescu pentru DigiSport.

În afară de meciul cu Celtic, Petrescu a vorbit și despre Gică Hagi. ”Regele” l-a ”înțepat” după partida cu Botoșani, iar tehnicianul CFR-ului i-a dat replica în stilul propriu: ”L-am sunat pe Hagi. I-am zis că nu o să îl atac niciodată. E cel mai mare jucător din istoria României. Îl respect și pe el și respect și Viitorul. Am primit 4 mesaje de la el acum. Probabil regretă.” a spus antrenorul formației din Gruia despre Gică Hagi.

Vezi și VIDEO | Oficialii CFR-ului, prima reacție după miracolul de pe ”Celtic Park”: ”Nu mai am cuvinte!”

Spynews.ro