Dan Petrescu, caracterizat de un fost elev: “Nu existau jumătăți de măsură!”

Ionuț Mazilu, fostul jucător al Sportului Studențesc l-a caracterizat pe fostul său antrenor, Dan Petrescu.

Fostul component al “Găștii Nebune” din Regie, Ionuț Mazilu a explicat cum a fost să lucreze alături de Dan Petrescu. Fostul atacant al Sportului Studențesc spune că “Bursucul” nu s-a schimbat foarte mult față de perioada când pregătea formația din Regie, doar că acum este mai calm.

DanPetrescu 1 e1611299219693
Dan Petrescu

“Dan Petrescu a rămas cam acelaşi. Tot aşa era şi atunci, coleric, dar parcă acum e mai temperat. Era incredibil la antrenamente, nu aveai voie să greşeşti nimic. Era la extrem, dar mi-a prins bine. Avea şi un simţ al lui şi tot timpul spunea că nu-şi face probleme dacă te pregăteai bine. Am avut meciuri în care ne spunea dinainte ce se va întâmpla, dacă nu ne pregăteam bine. Am avut un meci cu Progresul în Cupă şi am pierdut cu 3-0 şi ne-a spus înainte că dacă nu vom fi concentraţi asta se va întâmpla.

dan petrescu 1 e1612017349820
Sursa foto: Kayserispor/Facebook Dan Petrescu

Eu nu am avut nicio problemă cu el. Îmi amintesc o singură dată că mi-a spus înainte de meci că nu m-am pregătit bine şi eu am intrat şi am dat gol. Am vrut să-i demonstrez… Dar după mi-a arătat pumnul, „Lasă că vezi tu!”. La el seriozitatea conta cel mai mult. Se făceau glume înainte, dar la antrenamente nu existau jumătăţi de măsură.” a declarat Ionuţ Mazilu pentru Look Sport.

DanPetrescu
Cezar Zamfir, Dan Petrescu

Dan Petrescu are în palmares 4 titluri de Campion al României: 3 cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni.

Citește și EXCLUSIV | A scris istorie în Ghencea și anunță: “Aceea este cea mai frumoasă și cea mai intensă amintire”