Dan Petrescu are motive să rămână! CFR Cluj a mai transferat un fundaș și este așteptat să semneze

CFR Cluj continuă să transfere după nemulțumirile antrenorului Dan Petrescu care s-a plâns în mai multe rânduri de lipsa de achiziții și chiar a anunțat că se gândește să plece din Gruia!

Se pare că strigătul de disperare a lui Dan Petrescu după fiecare meci al ardelenilor a fost auzit în cele din urmă de conducătorul clujenilor, care a mai perfectat o mutare. Patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, își dorește cu orice preț să nu îl piardă pe Dan Petrescu, astfel încât îi face toate poftele.

După aducerea fundașului central tunisian Syam Ben Youssef, campioana României se pare că va mai aduce încă un apărător central.

Potrivit ultimelor informații, fundașul central croat, Ivica Zunic, este așteptat în cursul zilei de astăzi să semneze cu CFR Cluj. Zunic are 32 de ani și 1,95 metri și vine liber de contract după despărțirea de azerii de la Qabala. Croatul a fost declarat și fundașul anului în Azerbaidjan, după ce a prins loc de Europa League cu Qabala.

zunic

Zunic este binevenit la formația lui Dan Petrescu care are o linie defensivă afectată de absențele lui Mike Cestor, Paulo Vinicius și Andrei Burcă, toți indisponibili din motive medicale.

Dan Petrescu a fost nevoit să improvizeze la meciul din Europa League, contra celor de la AS Roma, pierdut 0-5, utilizându-i în centrul defensivei pe tinerii, Denis Ciobotariu și Cristi Manea.

275.000 de euro este cota de transfer a lui Ivica Zumic, potrivit Trasfermarkt.com.

Citește și Mutu, optimist înaintea meciului cu Danemarca: “Sper că în sfârșit se va întrerupe această nereuşită împotriva lor!”