RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dan Petrescu, alarmat: „Este greu ca Lazio să piardă două meciuri!”

Dan Petrescu şi-a asumat statutul de outsider înaintea confruntării cu Lazio din grupele Europa League. Eşecul suferit de italieni în ultima etapă din Serie A (1-2 pe terenul lui SPAL) l-a îngrijorat şi mai tare pe antrenorul român.

Pe lângă problemele de lot şi programul încărcat al echipei, Petrescu este îngrijorat de dorinţa italienilor de a reveni după eşecul suferit în campionat.

„Este greu ca Lazio să piardă două meciuri la rând. Lazio, Celtic, Rennes sunt echipe de Champions League, suntem în grupe, vor fi meciuri importante. Ca să mai ajungă o echipă românescă în grupe, la anul sunt patru tururi preliminare, o să vedeţi cât va mai dura să ajungem noi în grupe” – a declarat Petrescu.

După meciul cu Lazio, campioana va întâlni FCSB la Bucureşti, însă Petrescu nu este cu gândul la meciurile din campionat. CFR Cluj a solicitat amânarea meciului cu FC Botoşani din Cupa României, însă FRF a refuzat.

„Astea sunt ajutoarele pe care le primesc, în Serbia, Olanda, Kazahstan, echipele care au cerut amânări au primit, noi nu am primit, ne vedem de treabă. Încercăm să câştigăm cât mai multe meciuri, vom juca şase meciuri în 20 de zile, dar asta este situaţia. Trebuie să respectăm regulile, dar cred că merităm puţin respect. Nu mă gândesc la meciul cu FCSB, mă gândesc doar la meciul cu Lazio” – s-a plâns „Bursucul”.

CFR Cluj – Lazio se va juca în faţa unui stadion arhiplin. Cu o seară înaintea partidei mai erau disponibile mai puţin de 2000 de bilete. Italienii au primit 400 de bilete în sectorul rezervat oaspeţilor.

Programul CFR Cluj în Grupa E

  • CFR Cluj – Lazio, 19 septembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes – Celtic)
  • Celtic – CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Lazio – Rennes)
  • Rennes – CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic – Lazio)
  • CFR Cluj – Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Lazio – Celtic)
  • Lazio – CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic – Rennes)
  • CFR Cluj – Celtic , 12 decembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes – Lazio)

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare