Dan Petrescu, ademenit cu un salariu uriaș! Meciul cu Roma poate fi ultimul pe banca CFR-ului

CFR Cluj a înregistrat duminică seară, primul eșec din această ediție de campionat, după 1-2 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, iar apele sunt din ce în ce mai tulburi în Gruia!

La finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, s-a plâns din nou de greșelile de arbitraj făcute împotriva echipei sale și a anunțat că meciul de joi seară, din Europa League, contra italienilor de la AS Roma, va fi ultimul pe banca campioanei României.

dan-petrescu-cfr-cluj

Nu mai vreau să stau la echipă, vreau să plec după meciul cu Roma. Vreau să iau o pauză, că nu mai pot. Nu mai e numai de arbitri. Vreau să vină altcineva, că nu mai pot, să mă odihnesc. Am o clauză și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?”a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Gaz Metan.

Ulterior, au apărut și informații cum că patronul celor de la CFR, Neluțu Varga, ar fi și el nemulțumit de atitudinea lui Dan Petrescu care trimite mereu săgeți către conducerea ardelenilor. Neluțu Varga le-ar fi transmis apropiaților săi, suma încasată de Dan Petrescu în două sezoane pe banca campioanei României.

“Dacă e supărat că nu s-au investit bani, atunci să spună public și câți bani a încasat în 2019 și 2020! Cred că dacă punem salariul și toate primele, de Europa și toate celelalte bonusuri, ajunge la vreo 2,5 milioane de euro!le-a transmis finanțatorul ardelenilor apropiaților săi, potrivit GSP.

Conform Pro Sport, se pare că toată această ruptură produsă la nivelul clubului clujean ar fi venit și din cauza unei oferte consistente pe care Petrescu o are din zona arabă. Aproximativ 2.000.000 de euro ar urma să încaseze “Bursucul” dacă va accepta oferta echipei din campionatul saudit.

500.000 de euro este salariul pe care Dan Petrescu îl câștigă la CFR Cluj, sumă la care se maia adaugă prima de accedere în grupele Europa League, plus bonusuri din partidele câștigate în Liga 1.

Citește și Stoichiță a vorbit despre momentul în care l-a înjurat pe Mutu în direct: “Îmi permit să fac asta, să fie clar!”