CFR Cluj a înregistrat al doilea egal fără goluri în Liga 1, de această dată pe teren propriu cu FC Viitorul. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, consideră că echipa lui ar fi meritat să câștige și a contestat deciziile luate de către arbitrul Radu Petrescu.

A fost un meci anost, cu puține ocazii de gol, ambele echipe fiind preocupate de faza defensivă. Viitorul a avut cea mai clară șansă de a înscrie, în minutul 30, când Gabi Iancu a șutat foarte bine de la distanță, dar mingea a lovit bara transversală.

CFR Cluj n-a primit gol în ultimele cinci meciuri din Liga 1.

După cum s-a jucat, meritam să câştigăm, am avut cinci ocazii mari, ei au avut două. Cred că a fost penalty la Costache, dar nimeni nu zice nimic de el, pentru că nu au interes. Costache a dat în minge și De Nooijer l-a lovit. Sunt puțin supărat, e al doilea meci în care nu primim penalty. Nici când jucăm în deplasare nu suntem arbitraţi aşa, dar m-am obișnuit deja.

Sunt convins că va fi foarte greu pentru CFR să câştige campionatul anul acesta, din toate punctele de vedere. Dar i-am felicitat pe băieți pentru atitudine, mai ales că terenul nu era foarte bun. Adversarul avea mare nevoie de o victorie, pentru că nu depind de ei. Așteaptă alte rezultate pentru a ajunge în play-off.

Aș vrea să remarc că, în 13 meciuri de pe teren propriu, CFR are 11 victorii și două egaluri. Veneam după 11 victorii consecutive acasă. Mă bufnește râsul că unii încearcă să scoată negativul din orice. Ca antrenor la CFR Cluj, n-am pierdut niciun meci pe teren propriu, de doi ani și ceva de când sunt aici. 

Sistemul cu doi jucători Under (21), programul foarte greu şi aş vrea să fim foarte atenţi la arbitraje. Nu vreau să dau vina pe Viitorul, ei au făcut ce trebuie şi e normal, vor să se califice în play-off. Per total, cred că meritam victoria„, a spus Dan Petrescu la finalul partidei.

În ultima etapă din sezonul regulat, CFR Cluj va juca pe terenul Universității Craiova.