Dan Petrescu a primit oferte din Anglia și Italia, dar le-a refuzat! “Nu mă tentează”

dan-petrescu

Dan Petrescu a spus în repetate rânduri că visul lui este să antreneze în Premier League, dar a refuzat această ocazie când s-a ivit! Antrenorul de la CFR Cluj a primit oferte de la Crystal Palace, de la echipe din Championship și din Serie B.

În această vară, presa engleză a scris că ‘Bursucul’ a fost aproape de Huddersfield, echipă din liga a doua.

După ce a câștigat două titluri la rând cu CFR Cluj și s-a calificat în grupele Europa League, Dan Petrescu (51 de ani) vrea să facă pasul la o echipă mare.

dan petrescu medalie

Am avut multe oferte din Championship şi din Serie B din Italia, dar erau de la echipe care se băteau la evitarea retrogradării. Pe mine aceste oferte nu mă tentează. Mă pot duce la echipe din Championship sau din Premier League, dar la început de drum. Să pot să-mi fac eu echipa, strategia. Vreau să merg la echipe cu obiective îndrăzneţe, care nu se bat la retrogradare.

Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League, când echipa avea 4 puncte din 11 meciuri. A venit patronul lor în România după mine şi mi-a pus contractul pe masă. I-am zis «cum facem, că aveţi 4 puncte din 11 meciuri?». Mi-a spus că îmi prelungeşte contractul dacă salvez echipa, altfel mă schimbă. Atunci eram la Dinamo Moscova, aveam o echipă bună şi eram sus în clasament. Era greu să mă duc acolo să salvez echipa. Trebuie să ai noroc să fii dorit de o echipă mai bună. Eşti compromis dacă te duci şi retrogradezi din prima“, a spus Dan Petrescu la Telekom Sport.

Sportul Studențesc, Rapid București, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Tîrgu-Mureș, Jiangsu și Guizhou Zhicheng sunt echipele antrenate până acum de către fostul fundaș dreapta.