Dan Petrescu a fost cerut pe banca lui Chelsea, după ultima înfrângere a “albaștrilor”

Cu toate că obiectivul lui Chelsea este titlul de campioană, echipa pregătită de Frank Lampard (42 de ani) ocupă locul 8 în Premier League. În ultimul meci, disputat sâmbătă, Chelsea a fost învinsă de rivala Arsenal, pe Emirates.

La finalul partidei, fanii au izbucnit la adresa antrenorului de la Chelsea, iar unul dintre suporteri l-a cerut pe Dan Petrescu la The Blues.

De ce foste legende ale clubului Chelsea, precum Dan Petrescu, nu primesc șansa să antreneze echipa, dar foști jucători precum Lampard, care nu are nici cea mai mică idee despre ceea ce face este lăsat să antreneze echipa două sezoane la rând”, a scris un fan al lui Chelsea pe contul său de Twitter.

1 petrescu 1

Tehnicianul român este liber de contract după ce a plecat de la CFR Cluj. Dan Petrescu a evoluat timp de 4 sezoane și jumătate la formația la Chelsea. Ca antrenor, “Bursucul” a pregătit 13 echipe de-a lungul timpului: FC Național, Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureș, JS Suning, Al-Nasr, GZ Hengfeng și CFR Cluj, în trei mandate.

 

Citește și VIDEO | Alexandru Mitriță, decisiv pentru Al Ahli și îi suflă în ceafă lui Răzvan Lucescu