Dan Petrescu a explicat plecarea de la Kayserispor. “Este o problemă de familie. Mă poate suna şi Chelsea!”

Dan Petrescu. Sursa foto: Pprofimedia

Contestat de fani, Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor după numai opt etape din Superliga Turciei. Antrenorul român a invocat însă probleme personale şi vrea să stea departe de fotbal până la finalul sezonului. 

Dan Petrescu a obţinut numai două victorii în opt etape cu Kayserispor, însă decizia de a pleca din Turcia i-a aparţinut. Petrescu a fost nevoit să renunţe din cauza unei probleme de familie.

“Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate. După ce îmi rezolv problema, sper să antrenez din nou. Patroana care m-a convins să ajung acolo a încercat să mă convingă să rămân, dar i-am spus care este problema şi a înţeles. Nu am putut să termin ce am început, dar îmi pare bine că i-am lăsat pe o poziţie mai bună decât erau când am început eu acolo. 

Fanii peste tot comentează şi vorbesc. Eu nu am fost apreciat nici prin alte părţi, dar majoritatea fanilor au văzut o schimbare în bine. Şi dacă mă sună Chelsea acum refuz, n-am cum altfel. Este o problemă de familie” – a explicat Dan Petrescu la sosirea în ţară.

Dan Petrescu are în palmares patru titluri de campion în Liga 1, unul cu Unirea Urziceni şi trei cu CFR Cluj.