Dan Nistor privește către viitor! “Se vede o creștere de la meci la meci”

Dinamo a câștigat pe terenul Politehnicii Iași, scor 1-0, și are trei succese consecutive în play-out-ul Ligii 1. Căpitanul ‘câinilor roșii’, Dan Nistor, este încrezător în perspectiva sezonului următor, când Dinamo vrea să lupte pentru primele locuri.

A fost o partidă anostă, cu puține ocazii de gol, și pe fondul unui gazon foarte prost. Dinamo a primit penalty în minutul 51, după faultul lui Cioinac asupra lui Montini.

Dan Nistor a transformat lovitura de la 11 metri.

Eu zic că am meritat să câștigăm, sunt trei puncte importante. Eu cred că a fost penalty, probabil că sunt alte persoane care se pricep mai bine. Vreau să dedic acest gol fiului meu, care a împlinit doi ani. Cred că se vede o creștere de la meci la meci. Am schimbat foarte mulți jucători și asta se vede, dar sper să ne îndeplinim obiectivele pe viitor.

Mi s-a părut un gazon destul de bun, ținând cont de cum a fost acum două săptămâni cu cei de la Mediaș. Lume destul de multă la stadion, un meci frumos și cred că cea mai bună echipă a câștigat. Cred că au fost pe merit cele două cartonașe roșii, a fost un arbitraj corect“, a spus Dan Nistor la DigiSport.

iasi dinamo 1

În minutul 63, Sanoh (Poli Iași) a primit al doilea cartonaș galben. Patru minute mai târziu, echilibrul pe teren a fost restabilit, după ce Reda Jaadi (Dinamo) a primit roșu direct pentru o intrare dură asupra lui Rus.

În urma acestui rezultat, Dinamo a egalat liderul din play-out, Gaz Metan Mediaș. Poli Iași nu a câștigat niciun punct pe teren propriu după încheierea sezonului regulat al Ligii 1.

clasament play out 2