Dan Nistor e categoric: ”Mi-aș fi dat viața pentru echipa națională. Nu ca alții!”

Dinamovistul Dan Nistor este unul dintre jucătorii despre care mulți oameni de fotbal au spus că trebuia să joace mai mult în dubla cu Suedia și Spania. 

Cosmin Contra l-a folosit pe Nistor doar în meciul cu Spania, începând din minutul 73, când l-a înlocuit pe Ianis Hagi.

Nitor nu a contestat direct decizia selecționerului, dar a spus că ar fi jucat cu mai multă determinare decât preferații lui Contra.

Dacă aș fi introdus din primul minut, mi-aș da viața pentru echipa națională, la fel cum fac și la club. Se pare că alții n-au făcut același lucru, iar asta s-a văzut pe teren și pe tabelă. Când vii la națională, trebuie să o faci cu inima deschisă.

Am vorbit tot timpul cu Cosmin Contra, dar așa a considerat dânsul, să bage alți jucători. Mie îmi pare rău că a plecat.

Probabil că n-am fost motivați. S-a simțit și lipsa jocurilor la unii fotbaliști. Ce speranțe să mai aibă suporterii români?! În Spania trebuia să spălăm rușinea cu Suedia, dar din păcate nu am reușit”, a spus Dan Nistor.

Nistor

Mijlocașul dinamovist a vorbit și despre banca naționalei.

Domnul Hagi are o academie acolo, nu cred că o va lăsa. Petrescu trebuie să califice echipa în Europa League, ar fi greu și la club, și la națională. Mai rămân Mirel Rădoi, Marius Șumudică, Mircea Rednic. Sunt multe nume… Eu sunt prea mic pentru asta și nu știu”, a mai spus Nistor.