Dan Nistor, cu un singur gând înainte de play-off: ”Sper să fie anul nostru”

CSU Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 30, ultima din sezonul regulat al Ligii 1.

Deși meciul a avut faze importante de poartă, printre care patru bare și un gol anulat pentru offside, impresia generală a fost că jocul celor două combatante a lăsat de dorit.

172331209 1954497951369293 8876527393620587717 n

La finalul partidei, mijlocașul Craiovei, Dan Nistor, a declarat că echipa sa ar fi meritat victoria și că se așteaptă la un play-off foarte disputat, în care fiecare meci va fi ca o adevărată finală.

”Avem o defensivă foarte bună şi acest lucru ne dă încredere la atacanţi, la mijlocaşi. Mica noastră problemă e în faţă, că nu marcăm. Sperăm ca în play-off să o facem, pentru că acolo vor fi 10 finale foarte importante şi se va decide campionatul. Eu sper ca acest an să fie anul nostru şi să nu ne mai împiedicăm ca anul trecut. Echipa arată mult mai bine şi chiar dacă azi am făcut un 0-0, cred că meritam victoria, a spus la finalul partidei, unul dintre cei mai valoroși mijlocași din Liga 1, conform Telekom Sport.

dan nistor

În urma acestui rezultat, Craiova rămâne pe poziția a treia în ierarhie, cu 58 de puncte acumulate în cele 30 de meciuri disputate. Pentru Craiova este al doilea egal consecutiv, după cel din runda trecută contra FCSB-ului. Așadar, oltenii termină sezonul regulat la șapte puncte față de liderul din acest moment în Liga 1 și speră să recupereze diferența în clasament în meciurile din play-off.

CITEȘTE ȘI –>> Marinos Ouzounidis, sincer după Craiova – CFR Cluj: ”Am făcut o grămadă de greşeli”