Dan Nistor a ajuns în sfârșit la națională! “Sper să fie doar un prim pas”

Mijlocașul Dan Nistor a fost convocat de căre selecționerul Cosmin Contra pentru meciurile echipei naționale cu Suedia și Insulele Feroe, în preliminariile pentru EURO 2020. La 30 de ani, căpitanul lui Dinamo poate bifa prima selecție pentru ‘tricolori’.

Nistor a fost chemat de urgență la lot după ce mijlocașii Paul Anton și Răzvan Marin au acuzat probleme medicale.

antrenament nationala

Sunt fericit că voi face parte din lotul cu care România va debuta în preliminariile Campionatului European. Sper ca acesta să fie doar un prim pas şi să demonstrez selecţionerului că nu a greşit atunci când m-a chemat“, a spus Dan Nistor pentru Telekom Sport.

În acest sezon al Ligii 1, Nistor a reușit 3 goluri și 8 pase decisive pentru Dinamo.

Mircea Rednic a militat intens pentru convocarea lui Nistor la prima reprezentativă și este mulțumit că selecționerul Cosmin Contra a uitat de conflictele din trecut.

Rednic conferinta

Eu îl felicit pe Dan, în primul rând. Fiindcă nu am avut niciun moment nimic de reproșat sau de împărțit cu Cosmin Contra. Eu doar i-am spus că la nivelul acesta și la ce probleme sunt, nu ai cum să-ți permiți să lași în afara lotului un fotbalist precum Nistor! În rest, fiecare antrenor știe ce e mai bine pentru echipa lui. Sper să reușească împreună pentru România, fiindcă dacă va fi bine la națională, va fi bine și pentru formațiile de club. Am vorbit cu Dan, era pe drum, i-am urat să fie sănătos și să joace un fotbal bun“, a spus Rednic pentru site-ul doardinamo.ro.