Dan Alexa, 39 de ani, a explicat în cadrul unui interviu că Dinamo va mai câștiga un trofeu doar când el va ajunge antrenor la clubul din capitală. 

Dan Alexa este de părere că Dinamo va câștiga un trofeu doar în momentul în care el va antrena clubul. Antrenorul a spus că formația din Ștefan cel Mare nu are un lot de fotbaliști care să joace în play-out, iar apoi a declarat că nici nu se pune problema ca formația roș-albă să retrogradeze.

”Îmi menţin declaraţia că Dinamo va mai câştiga un trofeu doar când voi ajunge eu acolo. Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de play-off. Am spus-o, eu nu văd să retrogradeze. Nu neapărat pentru numele Dinamo. Totuşi Dinamo are jucători peste nivelul play out-ului, mă gândesc la Salomao, Montini, depinde ce transferuri fac pe linia de fund. Dar eu cred că Dinamo nu se pune problema să retrogradeze.” a declarat Dan Alexa pentru TelekomSport.

Pe locul 11 se află Dinamo în Liga 1. Elevii antrenați de Mircea Rednic sunt la 9 puncte distanță de ultimul loc de play-off!

În primul meci oficial al anului 2019, formația antrenată de Alexa, Dunărea Călărași va juca pe teren propriu cu rivala ”câinilor”, FCSB, în timp ce Dinamo o așteaptă în ”Groapă” pe Poli Iași.

Citește și Dinamoviştii visează: „Vrem cinci victorii!”