Dan Alexa, împăcat cu înfrângerea din Cupa României: ”Am intrat prea târziu în joc”! Reacția lui Gabi Iancu

Dunărea Călărași a fost învinsă cu 1-2 de Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României. Formația antrenată de Dan Alexa a fost condusă cu 0-2 din minutul 7!

”Chirurgul” este împăcat cu înfrângerea. Acesta este de părere că jocul arăta diferit dacă elevii lui nu încasau două goluri în primele 7 minute: ”Am intrat prea târziu în joc. Nu am revăzut faza golului anulat. Altfel era jocul dacă nu luam cele două goluri. Cele două reprize sunt opuse. Gabi Enache este apt și mă gândesc să îl joc la Mediaș. Voi vedea cum îl voi folosi.” a declarat Dan Alexa pentru Digi Sport.

Noul transfer reușit de Dunărea, Gabi Iancu (24 ani), a vorbit despre meci și a explicat cum se simte la noua echipă: ”A fost destul de greu. Am început prost. A fost greu să revenim. Repriza a doua, moralul nostru a fost mult mai bun. Dacă jucam ca în a doua repriză meritam un egal. Asta este. Îmi revin acum. Am o perioadă de antrenamente mai tari. La Voluntari am avut o problemă fizică care nu m-a lăsat să joc. Așa a fost să fie.”

Astra Giurgiu și Viitorul sunt primele două echipe calificate în semifinalele Cupei. Următoarele echipe se vor decide în urma meciurilor Sepsi – CFR și Csikszereda – Universitatea Craiova.

Spynews.ro