După demiterea lui Nicolae Dică, Dan Alexa a fost unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali i-a contactat pentru a antrena FCSB.

Dan Alexa susține că principalul motiv pentru care nu a ajuns la să antreneze clubul roș-albaștru este Mihai Stoica, managerul general al FCSB: Cine nu m-a vrut cu adevărat la FCSB a fost MM Stoica. Nu e chimie între noi. Eu mereu mi-am arătat dragostea față de Dinamo, iar MM e un președinte-suporter.”, a declarat Dan Alexa pentru Gazeta Sporturilor.

„Atunci când am vorbit cu Gigi Becali, am spus că am două-trei condiții. Voiam să fiu șef în vestiar. Dacă vreau să dau un jucător afară, să pot să-l dau afară, să nu se întâmple cum a fost cu Alibec și mi-am mai dorit să nu existe intermediari în discuția mea cu finanțatorul. Să nu treacă prin MM informațiile pentru că se poate întâmpla ca mesajul să fie altul. Becali mi-a zis că nu se pune problema să vin eu și să plece MM. Ei au o relație bună, chiar sunt prieteni.” a mai explicat ”Chirurgul”.

Dan Alexa a rămas antrenor la Dunărea Călărași și se va lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa se află pe locul 12 în Liga 1.