”Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu”! Noul președinte de la ”U” Cluj a intrat deja în gura fanilor

Constantin Răduță a fost ales drept noul președinte al Universității Cluj, dar are parte de primele critici.

Răduță l-a înlocuit în noua poziție în cadrul clubului pe Radu Constantea, dar fanii ”Șepcilor Roșii” nu sunt mulțumiti de această înlocuire, ei dorind pe cineva care a avut activitate în fotbal în ultimii ani.

U Cluj suporteri

”Reprezentantul Universității Babeș-Bolyai, domnul Constantin Raduță, a fost numit, vineri, în funcţia de preşedinte al FC Universitatea Cluj.
Mandatul acestuia în fruntea clubului intră în vigoare miercuri, 14 aprilie 2021”a fost anunțul oficial al numirii lui Constantin Răduță ca președinte al lui ”U” Cluj.
Așa cum informează Liga2.ro, mai mulți suporteri ai Universității s-au întâlnit în Parcul Sportiv, unde au boicotat și atacat numirea lui Răduță. Aceștia îl vor pe Ioan Ovidiu Sabău să ocupe cea mai importantă poziție în cadrul clubului. Ba mai mult, fanii au criticat noul anunț și în mediul online, acolo unde au postat nenumărate mesaje împotriva lui Răduță.
abrudan u cluj
Constantin Răduță a fost reprezentantul Universității Babeș-Bolyai în Consiliul Director al clubului. În trecut, a mai deținut funcții de conducere la Direcția Județeană de Sport sau ca director al Sălii Polivalente sau al Parcului Sportiv ”Iuliu Hațieganu”.
Planul noului președinte este să aducă de partea lui la ”U” Cluj foști jucători ai clubului, printre care Octavian Abrudan și Andrei Cordoș.

CITEȘTE ȘI —>> ULTIMA ORĂ | Primul ‘cutremur’ în Liga a 2-a! ‘U’ Cluj a rămas fără antrenor