Președintele clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, este convins că îl poate păstra pe antrenorul Edi Iordănescu, ofertat intens de către finanțatorul FCSB, Gigi Becali. Iordănescu Jr. a pus mai multe condiții pentru a rămâne la Mediaș.

Gigi Becali a fost impresionat de parcursul echipei Gaz Metan Mediaș, care este pe locul doi în clasamentul play-out-ului Ligii 1. Iordănescu Jr. este tentat să plece de la Mediaș din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Edi Iordănescu (40 de ani) a fost antrenor secund și interimar la FCSB în perioada 2010-2012.

Edi Iordănescu a venit aici pe baza unui proiect pe care eu i l-am expus. Nici Donald Trump nu poate să îi garanteze un buget de performanță, dar eu sunt om serios. Dacă pleacă Edi Iordănescu mâine, plec și eu, cu toate realizările mele la Mediaș. Eu mi-am dat cuvântul unui om cu 40 de ani de fotbal profesionist.

Edi Iordănescu nu pleacă, vreau să îi propun un contract pe încă 3 ani. Iar dacă pleacă, vă dau cuvântul meu de onoare, mă las de fotbal. Dacă Iordănescu pleacă, plec și eu, vă anunț acum. Mă las de fotbal și nu mai vreau să aud cât traiesc. E singurul om în care am investit sentimente. Noi vrem să realizăm ceva mai mult. Există loc de mai bine, ca să oferim un fotbal mai bun. În noul sezon să atacăm play-off-ul din prima etapă„, a spus Ioan Mărginean, în cadrul unei conferințe de presă.