Cuvintele pe care un fundaș român ar fi vrut să le audă: “Nivelul său e mai ridicat decât cel din prezent”

Vlad Chiricheș se simte foarte bine la Sassuolo iar acest lucru este confirmat chiar de către antrenorul său. 

Căpitanul naționalei evoluează pentru echipa italiană din toamna anului trecut, iar Roberto De Zerbi, tehnicianul său este foarte mulțumit de randamentul fotbalistului de 31 de ani. Într-o discuție purtată cu fostul său coechipier de la CFR Cluj, Ionuț Rada, De Zerbi a evidențiat aportul lui Vlad Chiricheș la revelația acestui sezon din Serie A.

„El este un jucător de nivel superior din lotul meu actual de la Sassuolo. A plecat din România la Tottenham, acela e nivelul lui. Din păcate, a avut multe accidentări, multe ghinioane, dar pentru Sassuolo este un jucător extrem de valoros. Dacă nu ar fi avut probleme, nu ajungea la Sassuolo”, l-a luădat tânărul antrenor care a fost în trecut fotbalist la CFR Cluj. 

chiriches

Iar De Zerbi nu a uitat acest lucru. L-a adus din Ardeal la Sassuolo pe Raul Șteau, un puști de viitor al fotbalului românesc.

“E de doi ani la noi, e din Cluj, eu am acum o slăbiciune, o feblețe, e ca un copil al meu. E un mijlocaș bun, băiat de viitor. E dificil acum să joace la echipa mare, dar crește, progresează, se dezvoltă și fizic. Îmi răsplătește încrederea acordată”, a mai completat De Zerbi. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Săpunaru s-a luat cu mâinile de cap! Autogolul care a năruit speranțele echipei sale