Cuvintele pe care patronul FCSB-ului voia să le audă: “La 15 ani, poate Messi nu era mai bun decât el!”

După transferul istoric al lui Dennis Man în Italia, Gigi Becali își dorește ca acesta să fi fost doar începutul și vrea să continue cu mutările de răsunet!

Latifundiarul din Pipera nu vrea să se oprească la Dennis Man, fotbalist care a fost vândut contra sumei de 13 milioane de euro. Finanțatorul echipei este gata să investească în tineri jucători, iar după Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu, un alt fotbalist a devenit pariul lui Gigi Becali.

Titularizat în meciul de Cupă împotriva celor de la Dinamo București, Adrian Niță (17 ani), a fost unul dintre remarcații echipei, după o evoluție reușită contra marei rivale. Calitățile tânărului fotbalist al “roș-albaștrilor” au ajuns și în vizorul patronului, care a declarat că acesta va ajunge să valoreze 150 de milioane de euro în viitorul apropiat.

profimedia 0590731513 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Povestea din spatele lui Niță este una specială însă. Ionuț Luțu, fostul fotbalist care în acest moment este șoferul lui Gigi Becali, a fost cel care l-a remarcat pe tânărul jucător din curtea antrenorului Ion Pîrvulescu. Ajuns la vârstă de 80 de ani, tehnicianul din Slatina care a scos pe bandă rulantă de-a lungul anilor fotbaliști precum Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Ionuț Luțu, Romeo Stancu sau Ovidiu Burcă, a vorbit despre drumul noii speranțe a ‘roș-albaștrilor” până în curtea acestora.

Citește și Cel mai mic salariu din Liga 1 este la FCSB! Câți bani câștigă fotbalistul de 150 de milioane de euro al lui Gigi Becali

“Cu un an înainte l-am trimis la Viitorul. L-au luat în probe. A stat până de final și nu l-au primit. Și m-a sunat Luțu, care e șoferul lui Becali, pe care tot eu l-am crescut. Să-l dau la FCSB. Luțule! Ți-l dau, însă promite-mi că o să ai grijă de el!   Apoi m-a contactat și Argăseală. La Craiova nu am vrut eu să meargă, am o problemă, iar Dinamo, din ce am înțeles, avea o grupă mai slabă la 2003.

Și am avut și o slăbiciune, să vă fac o destăinuire, pentru CCA. Mi-a plăcut echipa asta în tinerețe, jucau un fotbal special.

La 15 ani, poate Messi nu era mai bun decât Niță, însă Messi a avut norocul să pună cineva mâna pe el, să-l țină departe de tentații, jucătorul, la vârsta asta, trebuie să aibă un paznic.

Să nu-l scape din mână și, eu cred, că în două trei luni, Niță devine titular la FCSB, cum e Octavian Popescu. Altfel, intervin profesionistele, artistele!, a spus “profesorul” Pîrvulescu, potrivit playsport.ro.

Citește și Nu e nici Haruț și nici Nedelcu! Gigi Becali este atenționat: “FCSB are deja un fundaș central care poate ajunge de top!”