Cuvintele emționante rostite la adresa Simonei Halep: “Un mare dar al românilor”

Simona Halep este apreciată de lumea tenisului mondial, iar numele româncei este rostit cu admirație și de fostele jucătoare din circuitul feminin.

Una dintre ele este și Marlene Weingartner, ajunsă acum la 41 de ani. Germanca speră ca Simona să aibă și după retragerea din activitatea o contribuție importantă la creșterea în valoare a tenisului românesc.

„Românii au tenisul “în sânge”.Educația psihologică precară îi ucide. Antrenorii trebuie să nu blocheze încrederea de sine a jucătorilor talentați. Sper din inimă că respectabilul domn Țiriac va susține în continuare acest mare dar al românilor ca după Simona Halep să nu dispară tenisul românesc.

În articolele citite despre dubletul Tomai-Halep, m-am bucurat pentru Simona că a purtat amprenta de “dificilă”. Ca să ai șansa să întâlnești un antrenor deosebit ca Darren Cahill îți trebuie luptă, dorință, talent, sănătate și pregătire psihologică excelentă. Respectul meu pentru Simona Halep. Fiți mândri că o aveți, a fost comentariul fostei sportive pentru Fanatik. 

marlene
Copyright: imago/Pressefoto Baumann

Iar numărul 3 mondial petrece acum și mai multe timp alături de antrenorul său. Motivul a fost explicat de sportiva de 29 de ani într-un interviua cordat italienilor de la Gazzetta dello Sport.

„Ne înţelegem bine. Vorbim foarte mult, şi în afara problemelor tehnice. Eu tind să fiu mai mult o persoană pesimistă, mă enervez şi mă descurajez foarte uşor. Dar el reuşeşte mereu să îmi spună vorbele potrivite. Acum e ostaticul meu, pentru că nu poate să se întoarcă în Australia, din cauza pandemiei”, a precizat Halep. 

CITEȘTE ȘI –>> Ultimele noutăți despre durerile de spate cu care s-a confruntat Simona Halep: “Abia așteptam acest moment”