Dennis Man, 19 ani, este tânărul talent al echipei roș-albastre și om de bază la mijlocul terenului. Fotbalistul primește aprecieri din partea multor personalități din sport, printre care Stelian Stancu, fost fundaș al echipei Steaua. Stancu scoate în evidență abilitatea lui Man de a rămâne cât mai mult cu mingea la picior, dar și stilul său echilibrat de viață.

„De când a venit la Steaua, mie mi-a plăcut de Dennis Man. A avut o creştere foarte mare, din câte am auzit e un copil foarte echilibrat şi îşi vede de fotbal. Dacă-l va feri Dumnezeu de probleme grave, cred că va ajunge sus.

Ce-mi place mie mult la el? Nu pierde mingea! Din punctul meu de vedere, asta e o foarte mare calitate. Bănuiesc că de asta îl vor mulţi. Joacă mult în faţă, de asta îl urmăresc echipe”, a declarat Stancu, miercuri dimineaţă, la ProSport Live.

Suma pe care a plătit-o Gigi Becali celor de la UTA Arad pentru Dennis Man a fost  400.000 de euro. Jucătorul ardelean a ajuns sa valoreze, în percepția patronului, 30 de milioane de euro, singura sumă pe care ar fi dispus să îl cedeze unei alte echipe. Tânărul jucător a strălucit în partidele disputate de FCSB, dovadă că este monitorizat cu atenție de către cluburi importante din Europa.