În ultimul meci disputat de Rapid în Liga a 3-a împotriva celor de la Popești Leordeni, Daniel Pancu a avut un conflict cu suporterii.

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, a vorbit despre această situație și a declarat că cei care au adus injurii la adresa echipei nu erau suporteri adevărați.: Din ce am înțeles în spatele băncii de rezervă erau niște oameni care făceau comentarii negative despre echipă, despre jucători. Îl înțeleg pe Daniel Pancu. Au fost câțiva care au făcut doar comentarii negative. E supărător acest lucru, mai ales pentru Daniel care e o legendă a Rapidului. Îi înțeleg supărarea de după meci. Nu cred că erau suporterii noștri acei oameni. Adevărații suporteri au cântat inclusiv când eram conduși la Progresul Spartac. Acesta a fost incidentul, am trecut peste. Ne vom lua măsurile necesare pentru următoarele meciuri.” a declarat Angelescu pentru Gazeta Sporturilor.

 

Patronul Rapidului a vorbit și despre jocul echipei. Acesta a explicat că are încredere foarte mare în Daniel Pancu: „În ultimul timp sunt mulțumit de jocul echipei. La început n-am fost mulțumit de jocul echipei și am schimbat antrenorul. Mi se părea că n-aveam nicio viziune pentru viitor. Acum sunt foarte mulțumit de echipă. Eu am foarte mare încredere în Daniel Pancu. Cred că va deveni un antrenor foarte bun, chiar unul din antrenorii foarte buni ai României. Cred că contează foarte mult pentru vestiar că ai fost un jucător emblematic. Ce transmite jucătorilor e diferit față de alții care n-au ajuns la nivelul lui Daniel. Suntem pe aceeași lungime de undă. Sunt foarte mulțumit de cum se lucrează la Rapid, a mai declarat Angelescu pentru sursa citată.

Etapa următoare, Rapid stă şi câştigă trei puncte la ”masa verde”, fiindcă adversarul pe care trebuia să-l întâlnească, Delta Dobrogea Tulcea, a fost exclus din competiţie în această pauză de iarnă.