Cutremur la vârf în Liga 2! “Lupul singuratic moare!”

Liderul din Liga 2, Turris Turnu Măgurele, rămâne fără antrenor. Erik Lincar şi-a anunţat plecarea, iar ruptura dintre tehnician şi club a devenit iremediabilă.

Totul s-a petrecut după meciul cu FC Argeş din deplasare (pierdut cu 3-2), atunci când Lincar a anunţat că va solicita rezilierea contractului. Inexplicabil la acel moment, gestul a fost explicat de antrenor într-o postare pe contul de Instagram. Lincar a postat o declaraţie făcută recent de Răzvan Lucescu, prin care antrenorul explica motivele despărţirii de PAOK Salonic. Fostul stelist a făcut astfel clar faptul că acuză intervenţiile patronului Valentin Dragnea la echipă.

View this post on Instagram

RESPECT Răzvan Lucescu!

A post shared by Erik Lincar (@eriklincar) on

Şi clubul a reacţionat după anunţul făcut de Erik Lincar. Pe pagina de Facebook a celor de la Turris a apărut un mesaj pentru antrenorul în vârstă de 40 de ani: “Lupul singuratic moare, dar haita supravieţuieşte”

Când cade zăpada si suflă viforul, LUPUL singuratic moare, dar HAITA supraviețuiește!

Publicată de FC Turris Turnu Măgurele pe Sâmbătă, 28 septembrie 2019

Astfel, Lincar şi clubul din Turnu Măgurele au ajuns să fie pe poziţii ireconciliabile. Antrenorul a promovat echipa din Liga a 3-a şi a adus-o pe primul loc în clasamentul la zi al ligii secunde.