“Cutremur” la Petrolul! O legendă a părăsit clubul. Motivele despărțirii

Petrolul e la un pas să rateze promovarea în Liga 1, iar un nume mare a părăsit clubul tocmai pe finalul sezonului.

Președintele de onoare al Petrolului, Mircea Dridea (82 de ani), a explicat decizia luată după victoria cu Brăila, scor 9-1.

“Nu am să spun niciodată despre cele întâmplate, nu o să arunc cu invective și nici nu voi vorbi urât despre echipa mea de suflet: despre foști, actuali sau viitori conducători, finanțatori, antrenori, jucători sau spectatori! Desigur, nu s-a întâmplat doar ceva, s-au întâmplat mai multe, dar despre asta o să vorbim altădată!

Important este că s-a ajuns într-un punct dorit de alții, nu de adevărații iubitori ai echipei! Am citit și eu ce a apărut în presa electronică, de puțină vreme, aveți răspunsuri imediate doar dacă citiți unde s-a scris și cine a semnat”, a spus fostul mare fotbalist pentru blogul jurnalistului Cristian Anghelescu.

“Dar ce mai contează? Pe cine mai interesează? În scurtă vreme voi pleca pentru trei luni spre fiica mea, în America, și voi avea timp să mă răcoresc, dacă nu chiar să uit cele întâmplate. Dacă o să mai mă simt în stare, la revenire, o să vă spun mai multe… Acum chiar nu vreau să mai vorbesc”, a încheiat Dridea, extrem de trist.

Mircea Dridea a fost de trei ori campion cu Petrolul.