RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Fază ieșită din comun! Cutremur în timpul unui meci de tenis! Ce s-a întâmplat

În timpul unui meci de tenis din turneul ATP de la Acapulco, din Mexic, s-a produs un cutremur care a fost resimțit de cei implicați în partidă.

Meciul din semifinalele turneului de la Acapulco dintre Alexander Zverev (23 ani) și Dominik Koepfer (26 ani) a fost întrerupt pentru câteva momente din cauza unui cutremur cu o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter.

În timpul unui schimb de mingi, cei doi sportivi din Germania au resimțit că arena centrală s-a clătinat, dar au reacționat abia după ce Zverev a câștigat punctul. Au discutat pe seama scenei inedite, neștiind cu excatitate ce s-a întâmplat.

„Luminile au început să tremure, ia oamenii din tribune au simțit cutremurul mai puternic decât noi. Asta este, a trebuit să jucăm un punct în timpul cutremurului! Nu ne-am simțit confortabil, dar pe de altă parte știu că se întâmplă frecvent aici la Acapulco. Sper că toată lumea este teafără în zonele în care s-a resimțit mai puternic”, a fost reacția lui Alexander Zverev după meci.

În cele din urmă, partida s-a reluat fără incidente grave cauzate din pricina seismului. Alexander Zverev (locul 7 ATP) a câștigat cu 6-4, 7-6 (7-5) și s-a calificat în finala turneului de la Acapulco, unde îl va întâlni pe grecul Stefanos Tsitsipas (locul 5 ATP). Meciul va fi duminică.

CITEȘTE ȘI –>> Un tenismen a fost exclus dintr-un turneu ATP după ce a ameninţat arbitrul cu moartea: ,,Am simţit nevoia să mă iau de el”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare