Cel mai bun portar de la Cupa Mondială nu vrea să mai rămână la Chelsea. Courtois a lipsit două zile de la programul echipei și e gata să plece la Real Madrid. Chelsea nu vrea să rămână descoperită. Londonezii pregătesc o ofertă uriașă pentru un alt super-portar! 

Courtois n-a jucat în Supercupa Angliei câștigată de Manchester City cu scorul de 2-0, iar luni a venit la echipă doar pentru o discuție cu antrenorul Maurizio Sarri, căruia i-a cerut un singur lucru: să-l lase să plece! Curtois a lipsit la ultimele două antrenamente.

Courtois speră că Real și Chelsea se vor înțelege, mai ales că cele două cluburi și-au consolidat contactele și ar fi ajuns deja la un acord pentru împrumutul lui Kovacic.

Chelsea nu vrea însă să rămână descoperită. Presa din Spania anunță un transfer bombă: Oblak, portarul lui Atletico, ar putea ajunge în Premier League. Chelsea ar fi hotătrâtă să-i achite clauza de reziliere: nu mai puțin de 100 de milioane de euro!

Chelsea nu va simți însă deloc șocul financiar: Real îl vrea și pe Hazard, iar englezii vor 225 de milioane de lire sterline…