RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Curtat de multe dintre echipele de Liga 1, Tamaș e refuzat de Gigi Becali: „Aruncă cu pahare, nu ai ce să faci”

Patronul roș-albaștrilor caută fundaș central în Serbia, Bulgaria sau Ucraina, deși ar putea să se orienteze și spre apărătorii autohtoni. 

Gabi Tamaș le face cu ochiul granzilor campionatului, însă Gigi Becali nici nu se gândește să îl readucă la echipă pe fotbalistul cu 67 de selecții pentru naționala României.

„Tamaș e valoros și poate juca, dar nu. E un om extraordinar, om valoros, dar la mine la echipă nu are ce căuta un jucător care nu respectă disciplina, nici dacă e Maradona.

El nu era indiciplinat la antrenament, dar îi venea la 2-3 luni și poți să îl legi lanțuri groase, dar le rupe, iar apoi țaca paca. Nu mai ține cont de nimic, aruncă cu pahare, dar nu ai ce să faci. E patimă grea”, a declarat Gigi Becali despre fundașul care și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu. 

Tamaș a jucat la FCSB timp de un an și jumătate perioadă în care a marcat două goluri în 72 de meciuri oficiale jucate pentru vicecampioana României. Dinamo și Astra sunt celelate două echipe pentru care a evoluat jucătorul de 36 de ani în România. Acesta semnase și cu CFR Cluj, doar că nu a mai apucat să și debuteze pentru ardeleni după un episod bahic, intens mediatizat la acea vreme.

CITEȘTE ȘI –>> Cererea oltenilor a primit răspuns de la Becali: “Unde ești mă, la muls oile ?”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare