Curiosul caz al lui Carlos Fortes! Agentul şi clubul se contrazic

Transferul lui Carlos Fortes la FCSB pare o afacere din ce în ce mai complicată. Agentul jucătorului dorit de Gigi Becali susţine o variantă contrazisă chiar de cei de la Gaz Metan Mediaş.

Finanţatorul FCSB ar fi ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş. Becali ar fi plătit 30.000 de euro pentru un împrumut până la finalul sezonului şi 300.000 de euro ulterior, pentru un transfer definitiv. Acordul dintre cele două cluburi este confirmat chiar de Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan.

“Jucătorul a avut libertate din partea clubului Gaz Metan Mediaş să intre într-un proces de negocieri, că nu s-au materializat nu este problema mea. Dacă jucătorul nu a reuşit să ajungă la un acord cu FCSB, este un lucru pe care noi nu îl mai putem controla” – a spus Iordănescu la Digi Sport.

Agentul lui Fortes, Ardcadie Zaporojanu, susţine însă contrariul. Impresarul declară că cele două cluburi nu au ajuns la un acord.

“El mai are un an şi jumătate contract cu Gaz Metan, nu îşi poate asuma riscul de a semna fără acordul clubului, ar fi pasibil de o suspendare. Mai avem şi varianta unui club din Israel care joacă în Europa League, dar şi Vorskla Poltava, din Ucraina” – a explicat agentul FIFA.

Carlos Fortes este evaluat la 650.000 de euro. Transfermarkt îl anunţă ca deja transferat la FCSB, însă situaţia pare mai degrabă încurcată. Jucătorul este deţinut de Gaz Metan în coproprietate cu portughezii de la SC Braga.