RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Acasă Echipa ta FCSB Curg ofertele pentru jucătorii FCSB-ului chiar și în plină pandemie! Pe cine...

Curg ofertele pentru jucătorii FCSB-ului chiar și în plină pandemie! Pe cine ar putea lua bani frumoși Gigi Becali

Dacă Florinel Coman și Dennis Man sunt vizați de mai multă vreme pentru un transfer, acum se pare că finanțatorul roș-albaștrilor are posibilitatea să își sporească veniturile din vânzări și cu alți fotbaliști. 

Mai nou o echipă din Rusia se pare că ar fi interesată de Andrei Miron. Chiar latifundiarul din Pipera a confirmat pentru Fanatik faptul că a primit deja și o ofertă și le-a transmis rușilor condițiile în care este dispus să se despartă de fundaș.

„A venit o ofertă pentru Miron de la o echipă din Rusia. Eu am cerut 600.000 de euro. Dacă rușii vor să-l ia, să dea banii și e al lor. O să aduc alt fundaș dacă pleacă Miron”, a declarat Gigi Becali.

andrei-miron-fcsb

Patronul vicecampioanei oricum era interesat de achiziția unui fundaș central, după ce a intrat în conflict cu Planic, iar sârbul este și el pe picior de plecare. Gigi becali s-a interesat de Chindriș de la Botoșani, dar și de fotbalistul Viitorului, Virgil Ghiță pentru a acoperi acest post.

Miron a ajuns în această iarnă la FCSB și a apucat să îmbrace de două ori tricoul echipei antrenate de Bogdan Vintilă. A înscris chiar la debut contra Chindiei pentru ca apoi să evolueze și în meciul din play-off contra fostei sale formații, FC Botoșani.

CITEȘTE ȘI –>> Coronavirus | Becali testează din nou jucătorii și staff-ul de la FCSB! Cum se vor desfășura antrenamentele