RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Curăţenie de iarnă la Petrolul! „Lupii” schimbă şi în staff-ul tehnic

Petrolul îşi continuă pregătirile pentru reluarea sezonului, iar clubul a anunţat şi schimbări în lotul lui Viorel Moldovan. Cinci jucători au fost îndepărtaţi din lot, iar contractele lor urmează a fi reziliate.

„Lupii” şi-au început săptămâna în zăpada căzută pe stadionul de la Brazi şi vor continua cu câte două antrenamente zilnice. Joi vor merge la Bucureşti pentru vizita medicală, iar sâmbătă vor disputa un meci amical cu CSO Plopeni.

Petrolul a renunţat şi la cinci jucători din lotul lui Viorel Moldovan: Joeri Poelmans, Brian Mendoza, Mihai Nițescu, Steve Leo Belek și Manuel Botic nu se mai antrenează cu prima echipă, iar contractele lor vor fi reziliate. 

Pe 17 ianuarie, lupii vor începe un stagiu de pregătire centralizată la Săcele, jud. Braşov, acolo unde vor disputa şi trei meciuri de verificare: cu Sepsi Sf. Gheorghe (20 februarie), AFC Odorheiu Secuiesc (23 februarie) și Dunărea Călărași (28 februarie).

Şi componenţa staff-ului tehnic a suferit modificări. Ciprian Pura, ultima oară secund al lui Octavian Grigore în urmă cu doi ani, a fost inclus în staff-ul lui Viorel Moldovan ca antrenor secund. Fostul jucător al Petrolului a activat în ultima perioadă la centrul de copii şi juniori al clubului.

Petrolul îşi va relua parcursul din Liga 2 pe propriul teren pe 20 februarie. Metaloglobus va fi primul adversar al găzarilor în campionat în 2021.

Primul meci oficial al „lupilor” va fi însă în perioada 9-11 februarie, în optimile de finală ale Cupei României.

sursa foto: fcpetrolul.ro

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare