CUPA MONDIALĂ | Jucătorii Braziliei au liber la SEX în Rusia: ”Este ceva natural!”

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia se anunță unul cu reguli stricte pentru fotbaliști. Ca să dea cel mai bun randament pentru echipa lor, majoritatea jucătorilor vor trebui să se concentreze exclusiv pe antrenamente și meciuri, având interzis să-și consume energia pe altceva.

Și cum fiecare echipă în parte are propriile reguli, în ceea ce privește sexul, unii sunt mai norocoși, alții mai puțin.

Dintre cei norocoși fac parte și fotbaliștii reprezentativei Braziliei. Aceștia vor avea un program de sex pe perioada desfășurării turneului final al Cupei Mondiale din Rusia.

Conform medicului naționalei braziliene, Rodrigo Lasmar, fotbaliștii sud-americani vor putea să se detensioneze în compania prietenelor sau a soțiilor în zilele de pauză de la CM 2018:

”Sexul este ceva natural. Echipa noastră naţională este alcătuită din jucători tineri perfect sănătoşi şi este natural să se folosească de orice oportunitate pentru a reduce presiunea şi a se relaxa. Asta nu este o problemă! 

Iubitele jucătorilor şi soţiile nu-şi vor putea petrece timpul cu jumătăţile lor. Cuplurile se vor putea întâlni doar în zilele în care naţionala Braziliei nu are programate partide”, a declarat Rodrigo Lasmar.

Naţionala Braziliei va juca la Cupa Mondială în grupa E, cu Elveţia, Costa Rica şi Serbia.

Citește și Pele se teme pentru Brazilia înaintea Cupei Mondiale. Ce spune despre Seleção