Cum și-a cerut scuze Ricardo Grigore fanilor după petrecerea dată: ”Cred că mulți ați fost așa”

Dinamo a pierdut cu Academica Clinceni, scor 1-3, în ultima etapă din sezonul regular al Ligii 1.

Înainte de acest meci, mai mulţi jucători ai celor de la Dinamo au petrecut cu lăutari la ziua lui Ricardo Grigore, care a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie. Nerespectând nicio normă sanitară pentru aceste vremuri, la eveniment au fos prezenşi şi Paul Anton, Robert Moldoveanu sau Florin Bejan.

ricardo grigore

Sărbătoritul zilei, Ricardo Grigore, cel care a și marcat unicul gol al ”câinilor”, nu a dorit să comenteze la cald acel episod. Dar, la câteva zile distanță, pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan a postat un mesaj în care tânărul fundaș și-a prezentat scuzele suporterilor dinamoviști pentru episodul cu petrecerea și a explicat cum s-a desfășurat de fapt totul.

“A fost o zi foarte încărcată pentru mine. Chiar dacă era ziua mea, trebuia să fiu mai atent la tot ce se întâmplă. Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporteri și față de toți cei care au fost lezați de imaginile care au circulat!

A fost ziua mea, am împlinit 22 de ani. Consider că în fiecare zi am câte ceva de învățat și uneori primesc lecții de la viață pe care trebuie să mi le însușesc.

ricardo grigore

În acea după-amiază am fost la un restaurant împreună cu alți prieteni, pentru un moment mai special din viața mea. Acolo i-am făcut o surpriză logodnicei mele și am cerut-o de soție. A fost și momentul în care i-am anunțat pe prieteni și pe cei din familie că așteptăm un copil. Un băiețel, care sper să fie fotbalist și să fie câine. Partea de la restaurant a fost organizată de mine. Am cerut permisiunea staff-ului echipei și totul s-a întâmplat în timpul zilei.

Seara, când m-am întors acasă, mă aștepta o surpriză. Nu era ceva organizat de mine. Nu aveam cum să refuz ceea ce se petrecea acolo. Cred că mulți ați fost într-o situație de felul acesta. Am încercat să fiu politicos cu toată lumea. A fost ceva de scurtă durată.

Ricardo-Grigore-dinamo

La ora 22:30 eram la culcare, pentru ca a doua zi să fiu pregătit de antrenament. La fel au stat lucrurile și pentru colegii mei.

Din păcate, rezultatul cu Clinceni a fost unul prost. La cald, după meci e greu să găsești cele mai potrivite cuvinte când dai interviu. Trebuia să îmi cer scuze de atunci. Uneori nici nu știi cum e mai bine să vorbești în fața presei.

Încă o dată îmi cer scuze și sper să demonstrez și pe teren că am ambiția și seriozitatea de a da totul pentru Dinamo!”, a spus Ricardo Grigore, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI –>> Giani Kiriță atacă un jucător de la Dinamo: ”Joacă, nu joacă, pentru el e totuna. Nu ştie ce înseamnă acest club”