RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum se pot motiva fotbaliştii lui Dinamo pentru meciul cu CFR Cluj deşi n-au niciun ban! ,,E important pentru ei să facă asta”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din punct de vedere finaciar din istoria clubului din Ştefan cel Mare.

Însă, un fost jucător al clubului din ,,groapă” ştie cum se pot motiva jucătorii lui Dinamo pentru ultimele jocuri din acest sezon, dar mai ales pentru derby-ul cu CFR Cluj din această seară.

Sergiu Hanca, actual mijlocaş la Cracovia în Polonia, este convins că jucătorii lui Ionel Gane vor da totul pe teren în meciul cu campioana României. Acesta ştie cum se pot motiva jucătorii echipei deşi n-au mai fost plătiţi din vară, de când a fost preluată echipa de Pablo Cortacero.

Sunt optimist, am văzut o echipă care are poftă de joc, poftă de fotbal. Cred că și ei se gândesc că mai sunt două meciuri, iar apoi vor fi discuții probabil cu cei din conducere pentru viitorul lor.

Probabil gândesc să joace cât mai bine, apare perioada de transferuri, poate fiecare, dacă nu e mulțumit la Dinamo, vor să își caute alte echipe și atunci e important pentru ei să joace cât mai bine. Cred că va fi un meci foarte interesant, chiar aștept să îl văd.”, a declarat Sergiu Hanca pentru Digisport.

Citeşte şi VIDEO | FCSB vrea toate punctele din derby! Toni Petrea: ”Suntem cu dorinţă de a câştiga!”

În acest moment, lucrurile la Dinamo sunt foarte departe de a se rezolva. Jucătorii nu au fost plătiţi deloc de noul acţionariat, iar singurii care mai aduc bani în club sunt suporterii prin intermediul programului DDB. Însă sumele strânse de aceştia nu pot salva clubul în acest moment, ci doar îl mai ţin în viaţă.

Echipa se află pe locul 10 în Liga 1 cu 15 puncte adunate în 13 jocuri, după ce a avut un start de sezon dezatruos. Pentru dinamovişti urmează derby-ul cu CFR Cluj din această seară, care va începe la ora 20:30.

Despre situaţia de la Dinamo va vorbi şi Ionel Dănciulescu, fost jucător şi oficial în Ştefan cel Mare, care va fi invitat duminică, de la ora 18:00, la emisiunea Realitatea Sportivă, care va putea fi urmărită pe postul de televiziune Realitatea Plus.

SURSA FOTO: Radio Dinamo

Citeşte şi Din ce motiv nu se întorc Cristi Borcea şi Nicolae Badea la Dinamo: ,,Scrie direct puşcărie! Sunt şi alte combinaţii făcute”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare