RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum se apără cluburile după comunicatul deținătorului drepturilor tv: „Le-am aduce aminte asta”

Mesajul transmis de compania care asigură mare parte din veniturile celor 14 cluburi din primul eșalon i-a deranjat pe câțiva dintre oamenii de fotbal.  

Unul dintre cei care nu s-au putut abține să nu reacționeze a fost și directorul general al Craiovei, Marcel Popescu.

„Nu cred că EAD poate să ia pielea de pe cluburi. Ei ne-au cerut să jucăm vinerea, sâmbăta, duminica, lunea. Am jucat iarna, de la ora 21:00, când crăpau pietrele, și n-a zis nimeni nimic. Iar tu să vii acum și să ameninți? Mi se pare absurd. „UEFA, care nu stă nici ea pe roze, a dizlocat 255 de milioane de euro pentru a veni în ajutorul federațiilor, iar EAD vine și spune <vă luăm banii dacă nu jucați?>”, a spus oficialul din Bănie pentru Oltenia TV.

marcel-popescu

Marcel Popescu e convins că Liga va putea să apere interesele cluburilor.

„Eu zic că e o fază de intenție și aș vrea s-o lăsăm așa. Poate că informația a fost aruncată pe piață pentru a testa, pentru a destabiliza. Pe principiul acuz primul, atac primul și apoi văd cum răspund ceilalți. În Anglia, dacă nu se mai poate juca, postul Sky, care deține drepturile TV, ia pielea de pe cluburi. Iar la noi, nu cred că EAD ar avea vreo șansă într-o confruntare cu Liga”, a mai adăugat Marcel Popescu.

CITEȘTE ȘI –>> Mesajul emoționant primit de Alin Minteuan după ce a fost îndepărtat de la CFR Cluj: “Nu te meritau”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare