Cum s-a îndepărtat Cristi Chivu de fotbalul românesc! ,,S-a dus mai la fund”

Sursa foto: Profimedia Images

Cristi Chivu este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti români, fiind printre puţinii care au reuşit să ridice deasupra capului  trofeul Ligii Campionilor.

După ce s-a retras din activitate în 2014, acesta a încercat să se implice în fotbalul românesc, dar ulterior a ,,dispărut”.

chivu 1

Giovanni Becali, fost agent, spue că eşecul lui Ionuţ Lupescu de la alegerile FRF din 2018 l-au făcut pe Chivu să se îndepărteze de fotbalul românesc şi să se apuce antrenorat. Acesta conduce grupa de U18 a celor de la Inter Milano.

Am vorbit cu Cristi înainte de sărbătorile de iarnă, antrenează pe la juniorii lui Inter. Cred că faptul că Lupescu nu a fost ales ca președinte la FRF l-a îndepărtat de fotbalul românesc. După alegeri, s-a dus mai la fund. Dar sper să scoată capul.

giovanni becali 2

E liniștit, așa a fost mereu. Are o familie frumoasă, are fete mari. Stă cu ochii pe ele, că știi cum suntem noi, tații de fete.”, a declarat Giovanni Becali, pentru Digisport.

Dacă alegeri ar fi fost câştigate de Ionuţ Lupescu, Cristi Chivu ar fi urmat să fie dicrecto al Departamentului Internaţional.

cristi-chivu

Citeşte şi Cristi Chivu, așteptat în fotbalul românesc: ”Avem nevoie de experiența lui!”