RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum putea rata Dennis Man mutarea la FCSB în 2016! Laurenţiu Reghecampf: ,,Am cerut jucători care să ne dea valoare”

Dennis Man a fost vândut de FCSB la Parma, în Italia, pentru suma de 13 milione de euro.

Astfel, mijlocaşul de 22 de ani a devenit cel mai scump jucător plecat vreodată din campionatul intern.

Dennis Man la Parma

Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor la FCSB şi al lui Dennis Man, a povestit cum a ajuns la mijlocaşul la echipa lui Becali în 2016.

,,În momentul când a fost adus Man (n.r. – la FCSB), Gigi Becali l-a văzut nu ştiu unde, a vorbit cu Ana (n.r. – Anamaria Reghecampf), jucătorul a fost adus în momentul când eu cu MM ceream nişte jucători, pentru că aveam nevoie mare de jucători cu experienţă, jucători care să întărească echipa.

reghecampf 1

Eu şi cu MM ne-am opus, de fapt nu ne-am opus să îl aducă pe Man, am cerut să ni se aducă şi alţi jucători care să ne dea puţină valoare.“, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Telekomsport.

Citeşte şi VIDEO | Marius Constantin trage un semnal de alarmă la Craiova: ,,Nu e plăcut să auzi ,,Mai bateţi şi voi pe cineva?”

Tehnicianul a vorbit şi despre contra pe care a avut-o cu Gigi Becali, care ar fi vrut să-l împrumute pe Dennis Man la un moment dat în Liga a 2-a, pentru a nu mai plăti 100.000 de euro.

,,L-au adus pe Dennis şi până în iarnă Dennis avea o clauză de 100 de mii, dacă juca 10 meciuri, pe care trebuia să le plătească Gigi Becali clubului respectiv (n.r. – UTA Arad), de unde venise Dennis. La al nouălea meci au început discuţiile, care au venit din partea lui Gigi, nici măcar din partea mea sau a lui MM. Zicea că ar fi mai bine să îl dăm împrumut. Eu la momentul respectiv nu ştiam despre această clauză. 

man 3

Eu l-am băgat pe Dennis să facă al 10-lea meci, ca să nu îl dăm împrumut în Liga 2. Nici măcar nu a fost vorba de Liga 3. Şi m-am certat atunci puţin, am avut o contră cu Gigi, dar se pare că lucrul ăsta i-a prins bine şi acum a câştigat destul de mulţi bani. Eu cu MM ne-am opus atunci să îl dăm la Liga 2, pentru că era un jucător tânăr şi ştiam că o să îl pierdem dacă îl dăm la Liga 2.“, a mai precizat antrenorul pentru sursa menţionată.

La finalul sezonului 2016-2017 Laurenţiu Reghecampf a plecat de la FCSB în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda.

În prezent, formaţia ,,roş-albastră” este condusă de fostul secund al lui Reghecampf, Anton Petrea.

toni petrea 3

Citeşte şi Telenovela continuă! Anamaria Prodan, în război şi cu Dennis Man: ,,Mă voi judeca cu el”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare