Cum poate profita FCSB de criza provocată de coronavirus! Doi jucători doriți de roș-albaștri pot fi luați mai ușor

gigi-becali-fcsb

După ce deocamdată tratativele pentru aducerea lui Chindriș s-au împotmolit, Gigi Becali s-a reorientat rapid. Și a primit și o veste bună. 

Gică Hagi a anunțat că va trebui să scadă prețurile de vânzare ale jucătorilor săi în contextul pandemiei de coronavirus. Iar acest lucru va mări șansele ca ei să părăsească echipa mai repede.

“Eu știu sigur un lucru, că totul o să se reducă la 50 la sută. Ceea ce înainte era 100 de lei, acum o să fie 50. Pe termen scurt, asta înseamnă în primul an și jumătate, cu siguranță că vor scădea prețurile de la 300 la 150, de la 150 la 75, de la 10 la 5.

Vor avea de suferit cluburile care nu sunt pregătite, nu au fost pregătite în momentul ăsta pentru că nu anticipa nimeni această criză. De atunci cele care nu au fost pregătite și nu au cash flow și nu sunt pregătite bine cu un proiect bine făcut, cel puțin de încă un an, vor suferia spus Gică Hagi pentru Telekom Sport.

ghita boboc

Virgil Ghiță și Radu Boboc sunt ținte pe care patronul FCSB-ului le-a anunțat mai demult.

“Cu siguranță că lucrurile vor scădea și atunci eu trebuie să fiu pregătit. Așa că jucătorul tânăr va avea un avantaj, tânăr de perspectivă și costă puțin, cluburile mari îl vor lua mult mai ușor. De la oricare, de la oricine, oriunde. Noi, deocamdată, încă stăm bine, eu așa cred, că avem calculele făcute și stăm destul de bine. Clar că și prețul lui Ghiță, al lui Boboc și la toți ceilalți a scăzut, e clar”, a adăugat Regele.

CITEȘTE ȘI –>> Coșmarul din SUA povestit de un fost fotbalist român: “Parcă s-a oprit timpul”