RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum poate prinde Moruţan un transfer la o echipă importantă din Europa: ,,Suma se poate apropia de cea a lui Dennis Man”

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în acest sezon, iar evoluţiile sale nu au rămas neobseravate.

În iarnă a fost foarte aproape de a se transfera pe o sumă incredibilă, dar totul a picat, după ce Gigi Becali nu a primit suma cerută.

OlimpiuMorutan

Marius Croitoru, antrenor la FC Botoşani, a explicat cum poate ajunge mijlocaşul de la FCSB la o echipă importantă din Europa. Acesta spune că dacă Moruţan va prinde meciuri importante la echipa de club şi naţională, s-ar putea transfera pe o sumă apropiată de cea a lui Dennis Man, 13 milioane de euro.

Botoșani nu vinde jucători doar la FCSB, ci și la Universitatea Craiova și CFR Cluj. Avem în jur de 10-12 jucători dați la aceste echipe, iar asta înseamnă că la Botoșani se lucrează serios, bine, iar rodul acestei munci se vede când echipele își îndreaptă atenția către clubul nostru. 

marius croitoru

Ca să poți să te transferi într-un campionat puternic trebuie să ai meciuri internaționale. Meciurile internaționale îți arată valoare. Eu cred că ar trebui să mai rămână un an, să joace meci de meci pentru că abia de anul ăsta s-a impus ca titular. Într-un campionat puternic adversarii pot fi mult mai puternici decât ce întâlnește în România. E un jucător care mie îmi place foarte mult, dar FCSB are în lot mai mulți jucători care pot să joace în campionate puternice. Sunt campionate care pot oferi sumele acestea, dar este important ca prețul cerut să fie și cel primit. Vinzi cu cât oferă clubul respectiv, nu cu cât îți dorești. Dacă joacă meciuri internaționale, dacă joacă la JO și câștigă campionatul, atunci suma poate să fie apropiată de cea a lui Dennis Man.”, a declarat Marius Croitoru, pentru ProSport.

22 de meciuri a jucat Olimpiu Moruţan pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind 4 goluri şi 11 pase decisive.

1.300.000 de euro este cota mijlocaşului, potrivit transfermarkt.com.

morutan

Citeşte şi Cheia succesului pentru un nou titlu la FCSB! Olimpiu Moruţan: ,,Să ne facem treaba, nu să ne uităm în curtea altora”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare