Cum petrece Gică Hagi perioada de izolare: “De 5 ani nu am mai avut vacanță”

De când a devenit antrenor la Viitorul, Regele nu și-a mai permis momente de respiro așa cum se întâmplă de aproape o lună. 

Pauza competițiilor interne le-a permis tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic să aibă mai mult timp pentru activități care nu și-ar fi găsit loc în programul normal al lor.

“Mă mai uit la televizior, mă mai uit la filme, scriu dimineaţa când mă scol, că dimineaţa e mintea limpede şi două trei ore mă pun pe scris. Construiesc ce gânduri am, mi le pun, legate de partea tehnică, de antrenamente, de sistemică.

Sunt lucruri pe care trebuie să le cauţi, să fii deschis, să înveţi, să iei şi de la alţii lucrurile bune. Scriu mult, limpezesc idei despre ce am făcut în acesti ani şi mi le pun pe hârtie”, a povestit cel mai mare fotbalist român pentru Telekom Sport.

gica hagi trofeu

Cel mai mare avantaj al acestei perioade este faptul că Hagi poate sta mai mult la povești cu familia.

“Eram şi foarte obosit. În ultimii 5 ani nu prea am avut vacanţă, dacă am avut, a fost scurtă, mai mult gândul la fotbal. Acum avem mult mai mult timp, stăm liniştiţi în casă, reflectăm, ne ajutăm unii pe alţii.

Eu cu copiii n-am mai stat atâta împreună. Și eu şi Marilena vorbim mult cu ei, au timp să ne povestească, ne cunoaştem mai bine. E o perioadă pozitivă din acest punct de vedere. Mie-mi place să spăl vasele. Am luat 2-3 kg în această perioadă”, a adăugat amuzat managerul tehnci al Viitorului.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | O nouă ordonanță militară va intra în vigoare! Noile decizii luate de Guvern