Cum justifică fanii rapidiști conflictul cu tânărul asiatic

rapid-liga-2

Fanii rapidiști au reacționat pe rețelele de socializare după ce în spațiul public au apărut informații că ar fi umilit un tânăr asiatic la metrou.

Giuleștenii dau vina pe asiatic și spun că acesta a fost cel care a provocat întreg scandalul, după ce le-a adresat câteva vorbe de ocară microbiștilor, care strigau cuvinte ofensatoare la adresa rivalelor.

„În atenția tuturor, dar mai ales a rapidiștilor! Recent a apărut o știre precum că “suporterii Rapidului ar fi bătut” un individ asiatic în metrou, pentru că ar fi avut coronavirus.

Total fals! Minciuni de presă! Da, a existat un conflict între câțiva suporteri și acest individ, dar din cu totul alte motive. Câțiva băieți care se întorceau de la meci (n.red. –  Rapid – Turris 0-0) se aflau în metrou, aceștia cântau și adresau “înjurăturile specifice rivalelor”. Aici apare în poveste asiaticul nostru, care s-a arătat indignat și a început să aibă o atitudine ostilă și a adresat vorbe urâte rapidiștilor din metrou.

Evident, băieții au ripostat. I-au adresat câteva înjurături și i-au spus “Du-te, bă, în China ta, la Coronavirus”, nimic mai mult! El s-a dat singur jos la următoare stație de metrou. Acest conflict nu a avut nici cea mai mică legătura cu faptul că acel individ era asiatic.. ci pentru că s-a arătat indignat de cântecele suporterilor!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook Rapid 24h.

Citește și ♦ Fanii lui Rangers, dezamăgiți că Ianis Hagi nu a fost transferat definitiv! „Nu puteți să faceți așa”