RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Cum i-a transformat Ianovschi pe piteșteni în mai puțin de o lună: “Aceasta este cheia succesului”

Dacă oltenii au ajuns la șapte meciuri fără victorie în prima ligă, alb-violeții sunt la aceeași cotă în privința meciurilor fără înfrângere. 

Iar grație acestui parcurs piteștenii sunt în afara zonei retrogradării. În trei zile, fotbalilștii lui MIhai Ianvoschi au pus barieră atât liderului FCSB cât și Craiovei.

”Joc extrem de greu, însă acumulăm puncte şi asta e foarte important. Cred că evoluţia băieţilor şi încrederea pe care o au de la meci la meci contează enorm. Jucăm împotriva unor echipe mai bine cotate.

Dar încercăm să producem fotbal, iar rezultatele cred că bucură publicul piteştean. Chiar vreau să dedic aceste puncte oamenilor care au făcut eforturi supra omeneşti la meciul cu FCSB pentru a face terenul practicabil”, a fost declarația antrenorului lui FC Argeș de la finalul jocului din Bănie. 

fc arges rezultate

 

Nou-promovata va avea în continuare un program extrem de greu în Liga 1. Următoarea adversară este Sepsi Sfântu Gheorghe.

“Cu siguranţă vom aborda şi meciul următor aşa cum le-am abordat pe toate. Am făcut apel la băieţi să rămânem modeşti, să ne pregătim bine şi să încercăm să scoatem maxim de el.

La momentul acesta am recâştigat încrederea, în primul rând a băieţilor. Mental, ei arată foarte bine. Atmosfera este foarte bună, iar cheia succesului a fost atitudinea şi liniştea pe care ne-au dat-o punctele adunate. Avem constanţă în joc şi în rezultate”, a concluzionat Ianovschi. 

CITEȘTE ȘI –>> Oltenii acuză arbitrajul după remiza cu FC Argeș: “Așa se întâmplă când s-a spus că ni se dă ușor penalty”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare