Cum este văzută titularizarea lui Panţîru la FCSB: ,,Câteodată îl prinde jocul în faţă! Probabil o să joace acolo”

Ionuţ Panţîru este fotbalistul care a marcat golul victoriei pentru FCSB, în prima partidă din play-off, cu FC Botoşani, scor 2-1, la Giurgiu.

Intrat la pauza meciului cu moldovenii, Panţîru l-a impresionat pe patronul Becali, care a cerut ca de acum înainte fotbalistul să nu mai lipsească din primul 11 al lui Toni Petrea.

pantiru fcsb

Basarab Panduru, fost internaţional, este de părere că Panţîru o poate ajuta pe FCSB mai mult pe partea ofensivă, dar când vine vorba de apărare, Risto Radunovic este mai potrivit în echipa lui Petrea. Acesta spune unde ar putea fi folosit noul jucător care l-a impresionat pe Becali.

,,Dacă nu ai unde să-l joci, îl scoţi pe Radunovic. Pe faza de apărare mi se pare parcă mai bun Radunovic. Panţîru se duce, câteodată îl prinde jocul în faţă. Până atunci o să joace inter probabil.

panduru

Să vedem dacă vor folosi tot acolo. Au şi probleme de lot, s-ar putea să trebuiască să-l bagi. Poţi să joci cu Ovidiu Popescu şi Panţîru interi.”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekomsport.

25 de meciuri a jucat Ionuţ Panţîru pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind un gol şi 3 pase decisive.

700.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului de 25 de ani, potrivit transfermarkt.com.

pantiru

Citeşte şi LPF a stabilit programul etapei a 5-a din play-off și play-out. Când se joacă derby-ul FCSB – CFR Cluj