RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum comentează Giovanni Becali scandalul în care este implicat Florinel Coman! ,,Sunt convins că a fost păcălit să-şi ia permisul în Ucraina”

Florinel Coman (22 ani) a fost prins fără permis de conducere valabil în România şi s-a ales cu dosar penal. Giovanni Becali a analizat situaţia în care se află vedeta lui FCSB.

Fostul impresar este convins că un astfel de episod îl pune într-o lumină proastă pe internaţionalul român şi că îi va afecta cariera promiţătoare.

„Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman, am aflat și eu imediat după ce a apărut nebunia. Nu sunt în țară, dar am auzit toată povestea. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina.

Sursa foto: Profimedia Images

Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte. Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine”, a declarat vărul lui Gigi Becali pentru Fanatik.

În cazul în care o echipă de străinatate ar fi interesată de serviciile lui Coman, Giovanni Becali dă asigurări că o asemenea greşeală îi poată fi fatală fotbalistului de la FCSB.

E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri. Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor și i-a transmis să fie puternic și să-și revină. Asta e cel mai important”

De asta are nevoie ca să se transfere afară. El a avut o accidentare tare ciudată, s-a zis că stă o săptămână și a stat vreo trei luni. Și uite ce greu reintră în forma de competiție”, a mai spus fostul impresar, în vârstă de 68 ani.

CITEŞTE ŞI –>> EXCLUSIV | Gigi Becali asigură că FCSB nu rămâne fără Florinel Coman: ,,Nu există să facă puşcărie pentru că a mers fără permis”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare