RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum arată permisul de conducere obţinut de Florinel Coman în Ucraina! Cine face pe şoferul acum pentru atacantul de la FCSB

Florinel Coman a fost surprins ieri de poliţişti că mergea cu o viteză de 165 km/h, în timp ce venea din Constanţa cu destinaţia Bucureşti.

Când a fost oprit de poliţişti, atacantul de 22 de ani a prezentat un permis de conducere obţinut pe teritoriul Ucrainei.

Sursa foto: Profimedia Images

În urma incidentului, Florinel Coman s-a ales cu dosar penal, dar patronul Becali spune că jucătorul său nu riscă decât o amendă, pentru că nu are permisul înregistrat în ţara din care provine.

Permisul lui Coman din Ucraina îi permitea fotbalistului să conducă vehicule de categoria categorii: A, B şi BE. Coman ar fi putut conduce şi vehicule cu remorcă, potrivit observatornews.

Sursa foto: Observator

Gibi Becali transmite că nu este supărat pentru scandalul în care este implicat fotbalistul de 22 de ani.

Acum, cel care îl aduce pe Florinel Coman la antrenamentele FCSB-ului este colegul de echipă, Olimpiu Moruţan, potrivit Fanatik.

Citește și EXCLUSIV | Becali ştie de ce nu poate fi Coman numărul 1 la FCSB: ,,Face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare