Cum a reacţionat Bianca Andreescu, după ce a eliminat-o pe Buzărnescu de la Melbourne: ,,Nu a fost uşor”

Bianca Andreescu a eliminat-o în primul tur de la Australian Open pe românca de pe locul 138 WTA, Mihaela Buzărnescu.

Numărul 8 WTA a câştigat partida care a durat 2 ore şi trei minute în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-3 şi s-a calificat în turul doi al competiţiei de la Melbourne.

Andreescu Bianca

Bianca Andreescu a jucat prima partidă de tenis după o perioadă de 15 luni de inactivitate din cauza unor probleme medicale, dar şi a carantinei. Aceasta recunoaşte că a fost o perioadă dificilă, dar este mulţumită că acum totul este bine. Aceasta a ţinut să o felicite şi pe Buzărnescu pentru jocul practicat în această dimineaţă.

,,Mă simt foarte bine, nu a fost deloc ușor. Sunt mulțumită de cum am luptat. Felicitări pentru Mihaela, a jucat foarte bine. Înseamnă foarte mult pentru mine această victorie, n-am jucat 15 luni, a fost greu în ultimele 15 luni. Dar acum, îmi dau seama că totul a meritat.

Bianca Andrescu

Am oameni minunați alături de mine, le mulțumesc și îi iubesc. Nu vreau să mă critic prea mult, pentru că a fost primul meci, dar sper că de la meciul următor să-mi ridic nivelul. Mihaela a jucat foarte bine, a avut un nivel bun, felicitări ei.”, a declarat Bianca Andreescu la finalul jocului de la Melbourne.

Bianca Andreescu, numărul 8 WTA, o va întâlni în turul următor de la Australian Open pe Su-Wei Hsieh, care a învins-o pe Tatiana Pironkova, scor 7-5, 6-2.

Primul Grand Slam al anului 2021 a început astăzi si se va încheia pe data 21 februarie, după ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Citeşte şi VIDEO | Mihaela Buzărnescu este şi ea eliminată de la Australian Open! A reuşit să ia un set cu Bianca Andreescu