Cum a ratat Dinamo transferul unui jucător ajuns la FCSB: ,,Îl aşteptau în cantonament, iar el era la mine”

Dinamo are parte numai de probleme în acest sezon, iar oficialii clubului ar putea să regrete şi mutările pe care nu le-au mai realizat în trecut.

Clubul din Ştefan cel Mare a fost foarte aprope de a-l transfera pe unul dintre cei mai promiţători jucători de la FCSB în această perioadă.

Ovidiu-Perianu-fcsb

Ovidiu Perianu este jucătorul care putea ajunge la Dinamo în trecut, acesta fiind chiar pe punctul de a pleca cu echipa într-un cantonament, dar până la urmă a semnat cu Regal Bucureşti, de unde a fost luat de FCSB în 2019.

Mihai Badea, fostul director al Academiei Atletico Madrid din România, a dezvăluit cum a ajuns Dinamo să-l piardă pe jucătorul care promite foarte multe la FCSB acum.

Perianu FCSB

,,Perianu provine din zona Bârladului. E o chestie foarte frumoasă. Eu i-am crescut de la 11 ani, stăteau în cămin. Și el și Tavi Popescu. Sunt doi copii care merită ceea ce li se întâmplă în momentul ăsta. Au stat departe de familie. Sunt copii care s-au chinuit în cămin.

Perianu era la Dinamo de vreo trei luni de zile. Voiau să-l ia, dar nu era perioada de legitimare. Cineva de la Bârlad mi-a zis că Perianu este la Dinamo, prin acel cineva am reușit să ajung la el, iar în ziua în care trebuia să plece în cantonament cu Dinamo l-am luat eu.

perianu-fcsb-slovan

Cei de acolo îl așteptau să plece în cantonament, iar el era la mine. M-a sunat antrenorul celor de la Dinamo să mă întrebe: Perianu, al meu, e la tine. I-am zis: Da. Și a rămas la noi.”, a declarat Mihai Badea pentru AS.ro.

350.000 de euro este cota jucătorului de 18 ani, care mai are contract cu FCSB până în 2024, potrivit transfermarkt.com.

În 17 meciuri a evoluat Ovidiu Perianu pentru echipa antrenată de Toni Petrea, în toate competiţiile din acest sezon.

Ovidiu-Perianu-fcsb-1

Citeşte şi Mentalitate de campion! Cine este idolul lui Octavian Popescu, ”perla” FCSB-ului