RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cum a ratat Borcea un munte de bani! Jucătorul care a fost la un pas să ajungă în Premier League

Sergiu Homei a jucat în mai multe perioade pentru Dinamo. A debutat în tricoul câinilor în 2007 și și-a încheiat aventura în Ștefan cel Mare șase mai târziu. 

În acest interval, West Ham și l-a dorit pe fundașul care a evoluat în străinătate doar în Bulgaria. Iar mutarea părea ca și făcută.

„Am fost sunat de domnul Cristi Borcea și mi-a spus că mă așteaptă la club. Acolo aveau deja contractul din Anglia, când am văzut atâtea foi nu știam ce se întâmplă, iar ei mi-au spus că s-au înțeles cu West Ham și voi fi cedat acolo.

Erau domnul Borcea și Tică Dănilescu, din ce îmi amintesc. Am semnat contractul, am citit doar lucrurile importante, ce te interesează până la urmă: salariul, bonusuri, dacă joc. Contractul era cam de 10 ori mai mare decât la Dinamo” a povestit Homei pentru gsp.ro.

homei dinamo bucuresti

Totuși, transferul a picat din cauza faptului că jucătorul nu îndeplinea una dintre regulile cerute fotbaliștilor care vor să ajungă în Anglia. Să aibă bifate 75 % dintre meciurile unei echipe naționale.

“Urma să plec a doua zi la Londra, doar că seara am fost anunțat că din cauza unei legi care era activă a picat. Din cauza asta nu am putut obține permisul de muncă. Nu am înțeles niciodată, nu a mai fost nicio discuție. Contractul devenise nul. 

După ce am fost căutat de un club ca West Ham, mă pregăteam cu gândul că nu a fost să fie acum, dar în viitor o să prind ceva în altă parte. Dar nu s-a mai întâmplat. Cel puțin eu nu am mai aflat de nicio discuție” a încheiat Homei.

CITEȘTE ȘI –>> Blatul dejucat din urmă cu mai bine de un deceniu! ”Căpitanul și antrenorul au venit la mine”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare