FCSB joacă mâine, cu Hajduk Split, pentru playoff-ul Europa League. Meciul este programat de la ora 21.30, pe Arena Națională. În tur a fost 0-0.

Nicolae Dică nu crede că va ajunge la penalty-uri mâine seară și este convins că FCSB va tranșa calificarea în 90 de minute.

Dică se teme însă de jocul bun al croaților la fazele fixe.

Trebuie să le dăm cât mai puţine faze fixe. Să avem posesie mai bună decât la Split și să luăm acţiuni unu contra unu în ultimii 35 de metri. Dacă vom face ca în repriza a doua cu Mediaş, sigur vom avea ocazii şi vom marca. 

Nu am exersat penalty-uri. Oricum, chiar și cei care dau cel mai bine la antrenamente pot rata în meci. Nici nu m-am gândit că ajungem acolo, sper să rezolvăm calificarea după 90 de minute. Dacă se va întâmpla, am încredere în jucători. Avem executanţi foarte buni. 

Am avut un meci tur dificil, de luptă, şi cred că la fel va fi şi mâine. E o echipă cu talie şi agresivă. Au cinci jucători peste 1 metru și 85. Sper ca gazonul să arate mai bine. Oricum, mai rău decât la Split nu poate fi„, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Tehnicianul roș-albaștrilor le-a răspuns jurnaliștilor croați care l-au întrebat de cine se teme cel mai tare de la Hajduk.

„De la mijloc în sus au jucători care pot face diferenţa. Ivanovski, Said şi Caktas sunt jucători importanţi pe faza ofensivă„, a spus Dică.

Partida FCSB – Hajduk Split se dispută joi, de la ora 21.30.