Cum a ajuns Rapidul în degringoladă: ,,Suporterii iau decizii la echipă”

Rapid Bucureşti are ca obiectiv promovarea în Liga 1 la finalul sezonului, dar rezultatele din ultima vreme nu îi dau deloc şanse echipei din Giuleşti.

După ce duminică a pierdut cu Unirea Slobozia, scor 1-2, antrenorul Nicolae Grigore şi-a dat demisia, iar pe banca echipei a fost numit acum Mihai Iosif, cel care a pregătit formaţia giuleşteană şi după plecarea lui Adrian Iencsi.

MihaiIosif

Dinu Gheorghe, fost oficial în Giuleşti, este de părere că echipei îi va fi foarte greu să promoveze şi în acest sezon, după ce a mai ratat o promovare sezonul trecut. Acesta este de părere că implicarea suporterilor în viaţa echipei nu aduc ceva bun în acest moment.

,,Echipa nu joacă, asta e marea mea teamă. S-a văzut cu Slobozia, cu Ripensia, speranțele sunt din ce în ce mai mici, depinde și de celelalte meciuri, sunt piedici. Călărașiul a arătat mai bine decât Rapidul. Nu știu dacă Iosif are capacitatea să aducă la echipă motivație, entuziasm, pentru că el vine de acolo din interior.

dinu gheorghe

Să dea Dumnezeu să fie bine, lucrurile sunt foarte complicate și șansele mici la promovare. Nu contest numirea lui Iosif. Acolo este patronatul care are decizia și apoi această entitate a suporterilor, un grup de suporteri, care probabil iau decizii la echipă. Eu cred că lucrurile trebuie separate foarte clar.”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

În acest moment, Rapid Bucureşti se află pe locul 11 în Liga a 2-a, cu 27 de puncte acumulate din 17 meciuri jucate. 2 puncte o despart pe Rapid de locurile de play off, ,,U” Cluj ocupând ultimul loc din cele 6 destinate luptei finale pentru promovare.

rapid slobozia
Foto: Alex Paraschiv / Sport Pictures

Citeşte şi OFICIAL | Mihai Iosif, vechiul și noul antrenor al Rapidului! Anunțul făcut de clubul giuleștean